Pagina principala Despre produse Lista Produse Accesorii Dispozitive la comanda Club Policam Download Muzica Contact


Hi power 001


Mai multe imagini

Hi power 001 este un dispozitiv de inalta putere. Foloseste inalta tensiune si are raza de propagare foarte mare. In alte tari, un dispozitiv mult mai slab depaseste 20 000 euro. Este cu siguranta cel mai puternic dispozitiv disponibil pentru vanzare, daca nu chiar cel mai puternic construit vreodata. Are functie de blocare telepatie, blocare telepatie in masa sau doar o persoana. Poate indeplini dorinte. Va poate ajuta sa atingeti scopul propus. Primiti un neon fara contacte care se aprinde cand este apropiat de dispozitiv!
Nu ratati aceasta oferta unica.

Pret 900 ron


Hi power 002


Hi power 002 este un dispozitiv de inalta putere. Contine de doua ori dispozitivul Hi power 001, avand posibilitatea sa faca doua transmisii radionice separat una de cealalta. Foloseste inalta tensiune si are raza de propagare foarte mare. In alte tari, un dispozitiv mult mai slab depaseste 20 000 euro. Este cu siguranta cel mai puternic dispozitiv disponibil pentru vanzare, daca nu chiar cel mai puternic construit vreodata. Are functie de blocare telepatie, blocare telepatie in masa sau doar o persoana. Poate indeplini dorinte. Va poate ajuta sa atingeti scopul propus. Primiti un neon fara contacte care se aprinde cand este apropiat de dispozitiv!
Nu ratati aceasta oferta unica.

Pret 1 500 ron


Hi power 005


Hi power 005 este un dispozitiv de inalta putere. Contine de 5 ori dispozitivul Hi power 001, avand posibilitatea sa faca 5 transmisii radionice separate. Foloseste inalta tensiune si are raza de propagare foarte mare. In alte tari, un dispozitiv mult mai slab depaseste 20 000 euro. Este cu siguranta cel mai puternic dispozitiv disponibil pentru vanzare, daca nu chiar cel mai puternic construit vreodata. Are functie de blocare telepatie, blocare telepatie in masa sau doar o persoana. Poate indeplini dorinte. Va poate ajuta sa atingeti scopul propus. Primiti un neon fara contacte care se aprinde cand este apropiat de dispozitiv!
Nu ratati aceasta oferta unica.

Pret 1 900 ron


Dispozitiv bruiaj telepatie


Multe din stari si emotii sunt creeate cu ajutorul telepatiei de catre dibaci care vor sa faca rau dar si de unele persoane care aleg calea usoara. Daca doriti un dispozitiv care sa bruieze telepatia, sa va protejeze locuinta, afacerea si familia comandati dispozitivul bruiaj telepatie. Dispozitivul are si alte functii precum purificarea cristalelor si posibilitatea dirijarii protectiei pe o anumita persoana.

pret 300 ron


Bruiaj telepatie + antena speciala


Primiti si antena care mareste performantele dispozitivului bruiaj telepatie daca comandati acest pachet.


Pret 490 ron


Bruiaj telepatie + orgonit activ


La dispozitivul Bruiaj telepatie primiti si un orgonit din cristale cu mufa de conectare. Primiti cablurile necesare conectarii si un cd cu programe radionice.

Pret 490 ron


Chit pentru reglare dispozitiv Bruiaj telepatie


Dispozitivele vin reglade din fabrica, obtional le puteti regla pentru alte functii. Chitul se conecteaza la un calculator minim pentium 1 sau echivalent. Primiti cadou un Ghid de frecvente care contine toate frecventele si la ce se poate utiliza. Vindecari, marirea si micsorarea telepatiei, purificarea de cristale.
Pret 90 ron

Taxele postale sunt incluse. Cablurile de conectare la 220 v incluse.