Pagina principala Despre produse Lista Produse Accesorii Dispozitive la comanda Club Policam Download Muzica Contact


AccesoriiDiscuri transfer 001

Aceste discuri sunt pereche. Unul comunica cu celalalt fiind pe aceeiasi frecventa. Au in interior o bobina acordata pe aceeiasi frecventa cu cealalta. Unul se pune pe aparat sau pe tunul de iradiere iar celalalt il puteti purta cu dumneavostra. Ele vibreaza la fel astfel aveti cu dumneavostra radiatiile pozitive sau cele care va protejeaza.
Pret 150 Rin


Discuri transfer 002

Aceste discuri sunt pereche. Unul comunica cu celalalt fiind pe aceeiasi frecventa. Au in interior o bobina acordata pe aceeiasi frecventa cu cealalta. Unul se pune pe aparat sau pe tunul de iradiere iar celalalt il puteti purta cu dumneavostra. Ele vibreaza la fel astfel aveti cu dumneavostra radiatiile pozitive sau cele care va protejeaza. Discurilee transfer 002 au un castig de putere. (amplifica radiatiile)
Pret 170 Ron


Discuri transfer 003

Aceste discuri sunt electronice. Inglobeaza tehnologie de ultima generatie. Nu mai este necesar sa puneti un accesoriu pe dispozitiv. Se imperecheaza automat cu toate dispozitivele noastre cu exceptie Protect Start. Puteti duce programele pozitivie si energiile benefice generate de dispozitiv in ce locuri doriti. Il puteti lua cu dvs. oriunde.
Pret 420 Ron


Discuri transfer energizare apa

Aceste discuri sunt pereche. Unul comunica cu celalalt fiind pe aceeiasi frecventa. Au in interior o bobina acordata pe aceeiasi frecventa cu cealalta. Unul se pune pe aparat sau pe tunul de iradiere iar pe celalalt se pune un pahar cu apa sau mancare.
Pret 170 Ron


Accesoriu antena universal

Acest accesoriu poate fi folosit cu orice aparat. Mareste raza de acoperire si puterea radiatiilor. Simtiti un efect benefic mult mai rapid. Puteti energiza apa si hrana rapid. Pe el puteti pune discuri de transfer.Are un numar de 10 tunuri iradiere. Are amplificator de energie orgonica. Are alimentator inclus in pret.
Pret 260 Ron


Accesoriu antena Protect 005

Acest accesoriu poate fi folosit doar cu dispozitivul Protect 005. Fiecarui generator ii corespunde un tun de iradiere. Dispozitivul Protect 005 are 5 generatoare protectie si 5 generatoare dorinta. Accesoriu are in total 10 tunuri. Mareste raza de acoperire si puterea radiatiilor. Simtiti un efect benefic mult mai rapid. Puteti energiza apa si hrana rapit. Pe el puteti pune discuri de transfer. Are amplificator de energie orgonica. Are alimentator inclus.
Pret 240 Ron

Soft insanatosire

Acest program poate rula pe aproape orice PC. Este recomandat un Pentium II sau echivalent. Are o baza de tate de peste 200 boli. Este graduit cu dispozitivul Insanatosire 001 si dispozitivul Protect 053
Pret 300 Ron


Cd cu imagini radionice

Peste 300 imagini. Numarul imaginilor creste continu. Taxa postala gratuita.
Pret 60 Ron


Harta dorintei

Harta dorintei laminata. 3 cristale mari si 10 mici
Pret 99 ron