Pagina principala Despre produse Lista Produse Accesorii Dispozitive la comanda Club Policam Download Muzica Contact

Despre aparate


Firma noastra comercializeaza aparate de protectie informationala
Avem disponibile mai multe modele in functiie de nevoile dumneavoastra!
Sunt de 2 feluri: Dispozitive fixe si portabile.
Ele pot proteja persoane, locuri, locuinte, recolta, gradina, spatii comerciale.

Ele pot indeplini dorinte sau pot energiza un anumit plan pe care il doriti.
Deasemenea se pot progama beneficii precum slabit, renuntare la fumat, stare de sanatate buna, rezistenta psihica, auto-control.


Atacurile oculte sau blestemele nu vor mai functiona, persoanele care fac astfel de practici fiind descurajate si inducanduli-se acestora sa nu aiba putere sau motivare sa faca atacuri oculte.
Deasemenea aparatele lucrand in modul extrem de protectie spirituala descurajeaza si sperie atacatorii acestora inducanduli-se o stare foarte rea cand incearca sa atace!
Daca achizitionati un astfel de aparat s-a terminat cu atacurile oculte pe care le receptionati zilnic de la niste oameni care nu au ce face si fac rau fara modiv. Persoanelor care ataca li se induce stare de rau de catre aparat sunt descurajate si li se ia puterea.

Sunt bune pentru oprirea cosmarurilor sau viselor induse de la distanta!

Aparatul Protect 002 are functii duble fata de protect 001! Acesta poate proteja doua persoane sau poate proteja o persoana dublu si poate indeplini doua dorinte!
Dispozitivul portabil este recomandat daca stati mult timp inafara razei de actiune a aparatelor fixe!
In curand vom lasa Protect portabil 053 care va avea functie de intoarce a atcurilor oculte in timp real! Persoana care ataca primeste atacul inapoi intr-o perioada scurta de timp (cateva secunde). Astfel atacatorul este speriat si descurajat. Daca incearca sa emita o voce telepatica pe persoana atacata o poate auzi inapoi in cateva secunde. Productia este intarziata de crearea softului sofisticat si a faptului ca este un domeniu nou si firmele de software trebuie sa faca cercetare.
Dispozitivul va avea capabilitatea sa emita voci in creier insa nu toata lumea le va putea auzi pentru ca nu toata lumea are capabilitati telepatice controlate!
Aceste dispozitive va pot schimba viata!
Tot ce va doriti va fi posibil cu ajutorul acestor aparate.


In fata uniui atac fizic pe strada sau in casa (jaf, atcac, incercare rapire) veti avea contol asupra situatiei atacatorul neputand sa va influienteze telepatic! Mai mult cand incearca sa atace telepatic primeste mesaje subliminale in creier care il va descuraja deoarece aparatul este setat pe frecventa dumneavostra deci raufacatorul va comunica cu apartau!
Cand comandati un aparat de pe acest site primiti ghid de protectie fizica, ghid de protectie psihica si bunastare si instructiuni de folosire pentru aparatul comandat.
Deasemenea primiti un cd cu 3 programe:
-Protectie standard dirijata,
-Dorinta/le sau beneficiul/le in functie de aparatul comandat
-Bruiaj telepatie

Deasemenea mai primit 4 programe bonus:
-Energizare apa
-Energizare hrana

-Energizare apa cu dorintele sau beneficiile alese de dumneavoastra
-Energizare hrana cu dorintele sau beneficiile alese de dumneavoastra


Un program suplimentar costa 10 euro indiferent de necesitatile dumneavostra
De exemplu pentru o dorinta care nu este deja in baza noatra de date expertii
nosti trebuie sa creieze programul si sa inregistreze subliminalele!

Neoficial si negarantat: pot vindeca boli usoare, pot vindeca boli psihice si neurologice!
Daca auziti voci sau considerati ca sunteti posedat puteti incerca sa folositi un astfel de aparat!
Daca sunteti bolnav trebuie sa va adresati unui medic insa sa vindecati o boala precum sida e mai usor daca nu stiti de acea boala in urma unor analize.

Pentru orice probema puteti incerca sa trimiteti un mail si noi va vom spune in ce masura putem face ceva!
Absolut orice este posibil! Va considerati nedreptatit de o institutie a statului, politia face abuzuri(atacuri, arestari fara mandat, perchezitii fara mandat, amenzi etc) sau un vecin va streseaza, primiti amenintari fara sa fi facut nimic? Puteti intreba daca aceste dispozitive pot face ceva si cumpara unul.

Despre abuzuri si contracararea lor

Conform datelor de pe internet dupa anii 1990 armata romana si institutii a statului au facut atcuri oculte in masa sau dirijate pe o singura persoana si au influientat oameni! Consider ca este un abuz deoarece oamenii platesc bani la stat sa le fie bine nu pentru ca sa fie blestemati cu dispozitive!
Aceasta firma este privata si ne consideram in masura sa infuientam politisti sau militari care fac abuzuri! Totusi daca stiti ca ati gresit si ca politistii nu au facut niciun abuz nu ii vom putea influienta.
Firma noastra vinde o carte electronica + program protectie impotriva politiei si jandarmeriei pe CD cu 50 lei cu taxele expediere incluse! In carte este precizat ca trebuie sa cunoasteti foarte bine legile Romaniei si in special legile rutiere daca conduceti un autovehicul. Sunteti invatati cand sunteti obligat sa opriti. Nu intoteauna cand vor politistii sunteti obligati sa opriti! In carte este precizat ca Jandarmeria nu are dreptul sa opresca masini. Sunteti invatati ce sa faceti daca luati o amenda si cum puteti ataca procesul-verbal in asa fel incat amenda sa nu mai fie valabila!
Deasemenea in carte este scris in ce conditii puteti fi arestati si ce sa faceti sa nu fiti arestati sau sa iesiti in mai putin de o ora. Daca sunteti pe proprietate privata si politistii nu au mandat puteti sa nu ii lasati sa se atinga de dumneavostra folosind chiar forta sau arme pentru ecest lucru!
Scara blocului este proprietate privata.
Terenul din imediata apropiere a blocului poate fi proprietate privata!Alte date tehnice

Tensiune alimentare 220 v
Consum extrem de redus pentru toate dispozitivele.
Dispozitivele portabile pot fi incarcate doar cu adaptorul livrat.
Livram si incarcatoare auto cu 10 euro

Date despre licenta


Orice cd este inlocuit gratuit atat cele livrete cu aparatele cat si celelalte dumneavostra suportand doar taxele postale!
Multiplicarea partiala sau totala a continutului de pe cd-urilor, trimiterea pe internet a fisierelor in asa fel incat fisierele sa poata fi descarcate si de o alta persoana este interziza!
Garantie
Dispozitivele au garantie 4 ani! In acest timp sunt reparate gratuit taxele postale fiind suportate tot de firma noastra!