Pagina principala Despre produse Lista Produse Accesorii Dispozitive la comanda Club Policam Download Muzica Contact


Utilizati dispozitivele Protect pentru protectia de statii psihotronice

Utilizand dispozitivele Protect puteti bloca radiatiile statiilor psihotronice si puteti utiliza un program radionic care va face imun la acest tip de radiatie atat din punct de vedere fizic cat si psihic. Radiatiile psihotronice au scopul de a manipula oamenii, in general in scopuri rele. Au efect nnociv pentru sanatate ca si antenele gsm sau mai mare. Aceste arme pot fi cumparate sau construite artizanal. Atacurile sunt de doua tipuri: In masa: pentru control politic, pentru a face rau anumitor categorii de persoane sau pe criterii xenofobe impotriva unei minoritati. Individual: acest tip de atac este facut de cei care au acces la asa ceva si se supara sau se cearta cu cineva. Se poate face pentru a obtine ceva de la o persoana sau daca cineva a trbuit sa faca ceva rau datorita serviciului pe care il are.

Primiti gratuit un ghid cu informatii despre protectia de radiatii psihotronice si informatii despre cum puteti masura daca aveti o protectie adecvata

Boli: Pot provoca tot felul de boli incurabile precum cancer, leucemie sau diverse tumori pe creier.
Pot provoca boli psihice si schizofrenie.

Puteti tremura fara motiv, puteti sa credeti ca aveti o boala grava datorita simptomelor asemanatoare, se poate sa aveti intunecari ale vederii.