Pagina principala Despre produse Lista Produse Accesorii Dispozitive la comanda Club Policam Download Muzica Contact


Utilizati dispozitivele Protect pentru protectia de radiatii

Protectia de radiatii emise de cuptoare cu microunde, telefoane mobile retele wi fi. monitoare, televizoare si calculatoare
Protectia de radiatii ale antenelor de telefonie mobila, de televiziune si radio
Protectia de radiatii nucleare (periodic explodeaza cate un reactor, efectul fiind resimtit pana la noi)

Primiti gratuit un ghid cu informatii despre protectia de radiatii electromagnetice si nucleare si ce alte masuri protectie si prevenire mai puteti lua. In acest ghid sunt trecute alimentele care va ajuta sa deveniti rezistent si imun la radiatii.


In ce fel ne afecteaza radiatiile antenelor de telefonie mobila gsm si nu numai -Acestea omoara albinele

Albinele nu mai gasesc drumul catre stup din cauza radiatiilor electromagnetice care le influenteaza capacitatea de orientare. Radiatiile pe care le emit telefoanele mobile ne afecteaza sau nu sanatatea? Aceasta este intrebarea pe care si-o pun multi dintre utilizatorii de celulare din intreaga lume. Desi la nivel global s-au realizat sute de studii pe aceasta tema, un raspuns unanim acceptat intarzie sa apara. Mai nou, un studiu german releva ca radiatiile emise de telefoanele mobile sunt principala cauza pentru care milioane de albine au disparut subit din mai multe state ale lumii, informeaza cotidianul britanic “The Independent”.

Boli: Pot provoca tot felul de boli incurabile precum cancer, leucemie sau diverse tumori pe creier. Sunt pareri pro si contra, operatorii sustin ca nu exista o legatura directa intre iradierea corpului uman cu unde GSM si producerea bolii iar de partea cealalta se afla cei imbolnaviti de aceste echipamente.
Radiatiile vin de la antene si alte surse, lovesc capul si corpul si se scurg in pamant.In ce fel afecteaza radiatiile nucleare

Radiatiile nucleare produse la centrala de la Fukushima din Japonia si care au ajuns in atmosfera au provocat ingrijorare la nivel mondial. Indiferent daca pericolul este iminent sau nu, cateva informatii despre efectele acestor radiatii asupra organismului uman sunt, cel mai probabil, interesante pentru oricine. Atunci cand, din diverse cauze, se produce o scurgere de radiatii la o centrala nucleara, materialele radioactive ajung in mediul inconjurator si in atmosfera, de unde vantul si curentii de aer le pot duce peste tot. Potrivit Suite101.com, radiatiile nucleare pot patrunde adanc in organism, iar expunerea la acestea determina aparitia unor cancere si a altor boli, putand sa cauzeze si defecte genetice la copiii care sunt in stadiu intrauterin in momentul expunerii. Efectele radiatiilor nucleare asupra celulelor vii Radiatiile de acest tip pot fi devastatoare pentru toate formele de viata de pe pamant. Particulele radioactive sunt periculoase deoarece emit radiatii alfa, beta si gamma, care pot trece prin pereti, acoperisuri si haine. Acestea pot patrunde in organism prin aer, mancare si apa sau printr-o rana deschisa. Cand se intampla acest lucru, radiatiile pot ramane in apropierea punctului de intrare in corp, sau pot ajunge in sange sau in lichidul limfatic. Ele pot deteriora apoi celulele si moleculele de ADN. La un nivel mic de radiatii, celulele afectate pot fi capabile sa se repare singure si sa le inlocuiasca pe cele care au murit. Insa, la un nivel mare de radiatii, acestea isi pierd abilitatea de a se repara sau reproduce, iar, la un nivel foarte mare, pot muri printr-un proces numit termalizare. Dozele mari de radiatii distrug organele si tesuturile. O expunere la o doza de 200 de remi poate dauna grav sangelui, poate determina greata, pierderea parului, hemoragie si deces, in unele cazuri. Efectele expunerii la un nivel ridicat de radiatii pot determina decesul in mai putin de doua luni, pentru 80% dintre victime.

Simptome ale bolii de iradiere

Boala de iradiere se refera la ansamblul de modificari produse in corpul uman de radiatiile ionizante, iar severitatea acesteia depinde de doza de radiatii care a fost absorbita de corp. Niveluri moderate de radiatii pot provoca greata, varsaturi si dureri, la cateva ore dupa expunere. Persoanele in cauza se vor simti extrem de obosite si slabite peste masura, putand chiar si lesina. Zonele de piele expuse la radiatii vor arata ca si cum ar fi grav arse de soare, iar ulterior se vor forma rani in urma carora se pot dezvolta infectii. Dupa aceasta serie de simptome, o victima poate sa para in stare buna de sanatate, pentru o scurta perioada. Apoi, simptome mai grave si noi vor aparea din cauza scaderii numarului de globule albe din sange si din cauza afectarii producerii de celule noi. Este vorba de pierderea apetitului, diaree si febra. Totodata, contaminarea cu radiatii poate provoca sangerari la nivelul nasului, gurii, gingiilor si rectului. Expunerea la doze de 300 de remi sau mai mult poate determina caderea parului si sangerari la nivelul tractului gastrointestinal. Nivelurile mari de radiatii pot deteriora vasele mici de sange, determinand astfel insuficienta cardiaca si in cele din urmaa moartea. Insa, chiar si o doza mica de radiatii nucleare poate avea efecte semnificative asupra sanatatii, mai cu seama asupra persoanelor tinere si a celor slabite.